עוגיות שוקולד כפולות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שוקולד צ'יפס, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם נתחי שוקולד, ו עוגיות שוקולד כפולות.
הוראות
1
לשים שוקולד וחמאה בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה מעל מחבת מלאה 1 ב. של מים רותחים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מותך, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
לטאטא ביצים וסוכר, ערבוב עד בשילוב. ואז לטאטא בקמח, אבקת אפייה, ומלח. כאשר הבצק קריר, מערבבים בשוקולד צ ' יפס. בצק צונן, מכוסה, עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
אבקת אפייה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. סקופ 1 כף. חלקים של בצק, מגלגלים כל לתוך כדור, ולשים על גיליונות 1 ב. בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
4
אופים עוגיות עד שהם כבר לא נראים רטובים על גבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו להתקרר על סדיני אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
הפוך קדימה: הבלילה עד 1 יום; עוגיות אפויות עד 2 ימים, אטום.