עוגיות שוקולד כפולות
עוגיות שוקולד כפולות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שוקולד צ'יפס, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם נתחי שוקולד, ו עוגיות שוקולד כפולות.
הוראות
לשים שוקולד וחמאה בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה מעל מחבת מלאה 1 ב. של מים רותחים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מותך, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
לטאטא ביצים וסוכר, ערבוב עד בשילוב. ואז לטאטא בקמח, אבקת אפייה, ומלח. כאשר הבצק קריר, מערבבים בשוקולד צ ' יפס. בצק צונן, מכוסה, עד המשרד, על 2 שעות.
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. סקופ 1 כף. חלקים של בצק, מגלגלים כל לתוך כדור, ולשים על גיליונות 1 ב. בנפרד.
אופים עוגיות עד שהם כבר לא נראים רטובים על גבי, על 8 דקות.
בואו להתקרר על סדיני אפייה.
הפוך קדימה: הבלילה עד 1 יום; עוגיות אפויות עד 2 ימים, אטום.