עוגיות שוקולד מנטה
מתכון זה מספק 42 מנות. עם 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, שוקולד צ'יפס, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגיות טביעת אצבע מנטה, עוגיות מנטה בטעם קטיפה אדומה, ו עוגיות מוקה מוקה בטעם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מכים סוכר, חמאה, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או מערבבים עם כפית, עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, קקאו ומלח עד שהצק נוצר.
צורה בצק על ידי כפית מעוגלתתופסים לכדורים 1 אינץ'. על דפי עוגיות ungreased, למקם כדורים על 2 סנטימטרים זה מזה. לחץ על האגודל או קצה כף העץ למרכז של כל עוגייה, אך אל תלחץ כל הדרך אל גיליון העוגיות.
אופים 7 עד 11 דקות או עד הקצוות הם המשרד. במידת הצורך, במהירות מחדש חריצים עם סוף כף עץ. מיד להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, קרם ההצלפה חום על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מהביל.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס. מגניב על 10 דקות או עד מעובה.
כף מעוגלת 1/2 כפית מילוי לתוך הזחה בכל עוגייה. למעלה עם decors.