עוגיות שוקולד מנטה פטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מנטה עוגיות פטי. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד מנטה פטי, עוגיות שוקולד מנטה פטי, ו עוגיות שוקולד מנטה פטי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים שוקולד וחמאה בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה מעל מחבת מלאה 1 ב. של מים רותחים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מותך, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
לטאטא ביצים וסוכר, ערבוב עד בשילוב. ואז לטאטא בקמח, אבקת אפייה, ומלח. בצק צונן, מכוסה, עד המשרד, על 2 שעות.
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. סקופ 1 כף. חלקים של בצק, מגלגלים כל לתוך כדור, ולשים על גיליונות 1 ב. בנפרד. באמצעות כף היד שלך, לחץ על כדורי בצק לתוך סיבובים 1/4. עבה.
אופים עוגיות עד שהם כבר לא נראים רטובים על גבי, על 8 דקות.
בואו להתקרר על סדיני אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חלב ותמצית מנטה עד חלקה.
מורחים כפית גדושה 1. ציפוי מנטה על הצד השטוח של 1 עוגייה. למעלה עם צד שטוח של עוגייה שנייה כדי ליצור כריך, לחיצה יחד כדי לסחוט מילוי לקצה.
רול קצה עוגייה מקלות ממתקים. חזור עם עוגיות שנותרו.
הפוך קדימה: הבלילה עד 1 יום; עוגיות אפויות עד 2 ימים, אטום.