קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

עוגיות שוקולד עם ציפוי כפול

עוגיות שוקולד עם ציפוי כפול
לך לחנות ותביא קיצור, עוגיות כריך שוקולד, אפיית צ'יפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד כפולות, עוגיות סנדוויצ'ים עם שוקולד כפול, ו פעמיים שוקולד לב עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים שבבים לבנים ו 2 כפיות של התקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטבול 21 של העוגיות, אחד בכל פעם, לתוך תערובת לבנה; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות או עד הציפוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים שבבי שוקולד ונשארו 2 כפיות מקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטבול עוגיות שנותרו לתערובת שוקולד; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. מקררים 5 עד 10 דקות או עד ציפוי בסט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
טפטוף שנותר תערובת שוקולד (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות לבן; לתת לעמוד עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
7
טפטוף שנותר תערובת לבנה (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות שוקולד; לתת לעמוד עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סנדוויץ ' שוקולד. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "