עוגיות שוקולד עם ציפוי כפול
לך לחנות ותביא קיצור, עוגיות כריך שוקולד, אפיית צ'יפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד כפולות, עוגיות סנדוויצ'ים עם שוקולד כפול, ו פעמיים שוקולד לב עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
מניחים שבבים לבנים ו 2 כפיות של התקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
לטבול 21 של העוגיות, אחד בכל פעם, לתוך תערובת לבנה; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות או עד הציפוי מוגדר.
מניחים שבבי שוקולד ונשארו 2 כפיות מקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
לטבול עוגיות שנותרו לתערובת שוקולד; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. מקררים 5 עד 10 דקות או עד ציפוי בסט.
טפטוף שנותר תערובת שוקולד (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות לבן; לתת לעמוד עד שנקבע.
טפטוף שנותר תערובת לבנה (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות שוקולד; לתת לעמוד עד שנקבע.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סנדוויץ ' שוקולד. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "