עוגיות שוקולד צ'יפס מיוחדות
עוגיות שוקולד צ'יפס מיוחדות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 56 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. אם יש לכם וניל, תמצית פטל, ממתק קראנץ ' נסטל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. 4 מרכיבים עוגיות שוקולד צ'יפס קטו (ללא קמחים מיוחדים), שוקולד צ'יפס עוגיות בצק מיוחד קיי-ברים, ו עוגיות אגוז שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה {עוגיות השוקולד צ' יפס האהובות עלי} דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במעבד מזון שלבו את שיבולת השועל, בר הממתקים והפקאן. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק; מניחים בצד.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח ותערובת שיבולת השועל השמורה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים צ ' יפס.
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 11-13 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים למתלים לצינון מלא.
שלב את מרכיבי הציפוי עד לקבלת מרקם חלק; מזלפים מעל עוגיות.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "