כבש מרוסק-עשב
כבש כתוש-עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 9 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. אם יש לכם רגל כבש, שאלוט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלק כתוש עם ויניגרט עשב, מתלה של מתכון כבש (עם תפוחי אדמה מרוסקים), ו מזלג כתוש עשב ותפוחי אדמה שום צלוי.
הוראות
לקצץ ולהשליך שומן וכל קרום שקוף מפני השטח של כבש.
מקלפים שום בצלצלים וחותכים לרסיסים בעובי 1/4 אינץ'. טלה פירס בכל רחבי עם קצה של סכין קטנה ולהכניס שום בצלצלים לתוך חתכים (כבש ייראה כמו קיפוד). כמו כן הכנס 2 כפיות מלח סלעים לתוך חתכים, המרווח באופן שווה על בשר.
מערבבים טימין, רוזמרין, פלפל, ושמן זית. תערובת טפיחה על כל הכבש.
אם בישול על בריחים פחם, להצית 60 בריחים על אש של ברביקיו עם מכסה. כאשר גחלים מנוקדים באפור, כ -25 דקות, לדחוף מספר שווה של גחלים לצדדים מנוגדים של באח.
הוסף 5 בריחים לכל תל של גחלים. שים מחבת טפטוף רדיד בין גחלים. הגריל מוכן.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם מבערים לצלייה עקיפה (חום בצדדים מקבילים של גריל אבל לא במרכז). הגדר מחבת טפטוף בין מבערים ולשים גריל במקום.
שים כבש על גריל על מחבת טפטוף, אבל לא ישירות על חום. כיסוי ברביקיו; לפתוח את כל הפתחים. (אם בישול על פחם, לאחר 30 דקות להוסיף עוד 5 בריחים לכל תל של גחלים.) לבשל עד מדחום בשר מוכנס דרך החלק העבה ביותר של בשר לאוגרים עצם 125 לנדיר (1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות), או 135 עבור בינוני נדיר (כ 1 שעה ו 10 עד 30 דקות).
להעביר בשר למגש ולתת לנוח 10 דקות. לגלף, ומלח לפי הטעם.