עוגיות שוקולד צ'יפס נפוחות
עוגיות שוקולד צ'יפס נפוחות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתייה, אבקת קקאו, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס נפוחות באופן מושלם, ו עוגיות שוקולד צ'יפס נפוחות באופן מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
מערבבים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. קרם מרגרינה, שניהם סוכרים, ווניל עד שמנת. לנצח ביצים 1 בכל פעם, להכות 11/2 דקות לאחר כל תוספת. הכה בתערובת הקמח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק על ידי כף על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד נפוח. המרכזים יהיו רכים.
תן לעמוד על גיליונות עוגיות במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלי חוט להתקרר לחלוטין.