עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי קרם מוקה
עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי קרם מוקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך פקאן, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי קרם מוקה, עוגת שכבות מוקה עם מילוי שוקולד-רום, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מוקה.
הוראות
מערבבים שוקולד צ ' יפס, שמנת וגרגרי קפה בסיר כבד על אש בינונית עד ששוקולד נמס וקפה מתמוסס. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר, חמאה, ווניל בקערה עד מעורבב. מקציפים בתערובת שוקולד. להכניס למקרר עד תחילת המשרד, על 8 דקות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור. כדי להשתמש, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד רק רך מספיק כדי להפיץ, על 2 שעות.)
מחממים תנור ל 163°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה, 2 כפיות מים, וניל וקפה מיידי; להתמזג היטב. מקציפים בתערובת קמח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ופקאנים. זרוק בצק על ידי כף חופנים על גיליונות מוכנים, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד צמרות הם רק המשרד לגעת כבר לא מבריק, על 13 דקות. עוגיות מגניבות על גיליונות 10 דקות.
מניחים חצי עוגיות, צד שטוח למעלה, על משטח העבודה.
מורחים כל אחד עם 1 כף מילוי, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה כל אחד עם עוגייה שנייה, לחיצה לדבוק. לארגן על מגש; לכסות ולרגיע לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)