עוגיות שוקולד קרח כפולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד כפול קרח. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגיות שוקולד מוקפאות כפולות עם Aji ו Chipotle, עוגיות שוקולד קרח, ו עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר, חמאה, ומלח בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף משוט. לנצח על מהירות בינונית עד שמנת, על 1 דקה.
מערבבים בביצה ווניל עד בשילוב.
לטאטא קמח עם קקאו ואבקת אפייה בקערה קטנה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים בתערובת יבשה עד בשילוב לחלוטין.
מניחים את הבצק על גיליון 10 על 10 אינץ 'של נייר קלף ומתגלגלים לתוך גליל באורך 8 אינץ 'וקוטר 2 אינץ'. טוויסט מסתיים כדי לאבטח ולהירגע עד המשרד, על 2 שעות.
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים ובינוניים ותחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם קלף.
חותכים בצק לפרוסות 1/4 אינץ ' ומרחב באופן שווה על מחבתות, על 12 למחבת.
מפזרים צ ' יפס על עוגיות ולחץ לדבוק.
אופים עד עוגיות רק להגדיר, על 12 דקות, מחבתות מסתובבות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה.
תן עוגיות להתקרר על פאן 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.