גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, בצלים אביביים, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סמוסה תרד עם סלט הודי, סמוסה הודית אפויה, ו סמוסה הודית מסורתית.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מערבבים את התרד, בצל אביב, עגבניות שרי וגארם מסאלה עם טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בצל אביב
גארם מסאלה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לפרוס גיליון של פילו ולחתוך אותו מתארך לתוך 3 רצועות ארוכות.
4
מברשת בערך עם השמן אל תדאג מכסה את כל הסדין. כפות כפית של תערובת על החלק העליון של כל רצועה ולקפל כל אחד מעל למשולש. שמור מתקפל עד כל רצועה של פילו משמש למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מברשת עם כל שמן שנותר, ואז אופים במשך 20 דקות עד הזהב crisp.To הפוך את הסלט, לזרוק את כל החומרים יחד ומגישים לצד.
ניתן לזווג את סמוסה עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרטיני ורוסי סודה רוזה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.