עוגיות שוקולד-שקדים חמאה טביעת אצבע
והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות חמאת שקדים שוקולד (Paleo + Vegan), עוגיות שוקולד שקדים, ו עוגיות חמאת בוטנים טביעת אצבע שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שקית מאפה עם טיפ כוכב
לעוגיות: התאימו את המדפים לשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש ל 375 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית ולהניח בצד.
מערבבים את החמאה ואת חמאת השקדים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד). הכה במהירות בינונית-גבוהה עד חלקה בשילוב. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את הסוכר החום ו 1/3 כוס הסוכר מגורען וממשיכים להכות עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד בשילוב. התאם את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף את הקמח בשתי קבוצות, ערבוב עד רק incorporated.
מערבבים את השקדים הקצוצים ואת 3 כפות הנותרים סוכר מגורען בקערה קטנה.
לגרוף אפילו כפות של בצק עוגיות, להתגלגל לתוך כדורים ולאחר מכן לדלות בתערובת סוכר שקדים. רווח הכדורים על 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכן.
אופים עד שהעוגיות מופיעות יבשות מעט סדוקות על החלק העליון וחום זהוב על החלק התחתון, 10 עד 12 דקות.
השתמש בצד המעוגל של כפית לעשות הזחה במרכז כל עוגייה.
תן להם להתקרר במשך כמה דקות על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר למדף להתקרר לחלוטין.
למילוי שוקולד גנאש: בעוד העוגיות מתקררות, משלבות את השוקולד ואת השמנת הכבדה בקערה בטוחה למיקרוגל וחום במשך 45 תוספות שניות, ערבוב טוב בין כל אחד, עד חלקה.
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
מלא שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב בינוני עם גנאש שוקולד. צינור על 1 כפית של גנאש למרכז של כל עוגייה.
לשרת, או לקרר במיכל אטום עד 3 ימים.