תפוחי אדמה אפויים עם צימוקים ופקאנים
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? תפוחי אדמה אפויים עם צימוקים ופקאנים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 280 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ מייפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם פקאן, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם מרווה ופקאנים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים {עם סוכר חום ופקאנים} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מורחים בטטות בשכבה אחת בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים עם צימוקים ופקאנים קצוצים.
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה, סירופ ומים.
יוצקים את התערובת על תפוחי אדמה.
מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש 50 עד 60 דקות, עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז.