עוגיות שיבולת השועל הכי אוטומטיות בעולם.
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו עוגיית שיבולת שועל משושנת, עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, ו עוגיות N ' Oeatmeal – תגובת Paleo לעוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מורחים שיבולת שועל לשכבה אחת על חצי תבנית.
אופים עד קלוי קלוי, כ 20 דקות . לקרר את שיבולת השועל במשך 2 עד 3 דקות על המחבת.
לטחון 8 אונקיות של שיבולת שועל קלוי במעבד מזון עד עקביות של קמח מחיטה מלאה, על 3 דקות.
מוסיפים את אבקת האפייה, קינמון ומלח למעבד המזון ואת הדופק 2 עד 3 פעמים לשלב. תניח בצד.
שלב את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ולערבב על מהירות בינונית באמצעות חיבור ההנעה עד אור בצבע, על 3 דקות. עצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה. להפחית את מהירות המיקסר למהירות הנמוכה ביותר ולהוסיף את הביצה ותמצית וניל.
מערבבים לשלב. לאט להוסיף את תערובת הקמח עד רק בשילוב. עצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה ואת הצימוקים. מערבבים לשלב.
לגרוף את הבצק עם צלחת 1 1/2-אונקיה על מחבתות חצי גיליון מצופה קלף, משאיר 2 אינץ ' בין כל תלולית.
אופים עד העוגיות מתחילות חום בקצוות, 12 to14 דקות. סובב את המחבת באמצע הבישול. מגניב על המחבתות במשך 2 דקות, ולאחר מכן לעבור מתלה קירור להתקרר לחלוטין.