חטיפי שיבולת שועל אפרסק עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, תאריכים, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אפרסק & שייק שיבולת שועל, עוגיות אפרסק שיבולת שועל, ו שיבולת שועל מאפה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מרכיבים יבשים (שיבולת שועל דרך סטיביה) בקערה גדולה. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים שנותרו. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך יבש, לוודא שהם משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטיביה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים במשך כ -25 דקות. אם אתה רוצה חולצה פריכה יותר, שים את המחבת מתחת לגריל לדקה או שתיים, צופה בזהירות כדי לוודא שהם לא נשרפים.