עוגיות שיבולת שועל בטעם תות שדה
עוגיות שיבולת שועל בטעם תות שדה ללא גלוטן קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום האם. 297 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך שיבולת שועל התגלגל, שוקולד בראוני פאדג'העליון, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגיות בראוני ותות, דייסת שיבולת שועל עם שזיפים מתובלים, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
מראש תנור חום עד 177° לשלב בראוני, שיבולת שועל, 1/2 כוס שמנת וביצה בקערה גדולה ומערבבים היטב. זרוק כפות גדולות של תערובת בראוני על גיליונות עוגיות משומן. מניב כ-20 עוגיות. אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות להתקרר לחלוטין. שלב הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת ואבקת סוכר בקערה בינונית; להכות על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. פרוסת תותים (*הוספתי קצת סוכר וריסקתי עם מרסק תפוחי אדמה כדי מיץ אותם קצת) מקום עוגיית בראוני 1 על כל צלחת קינוח בודדת או קערה רדודה. מעל כל אחד עם תותים, קצפת ועוד עוגייה. למעלה כל ערימה עם מנה של קצפת ותותים קטנים.