צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 126 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת חלב ללא שומן, קמח, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. נסו חמאה שחומה חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים, ו עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים חלבונים וסוכר חום עד להקצפה. מקציפים פנימה חמאת בוטנים, רסק תפוחים, דבש ווניל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
טעם מייפל לפי הטעם
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
שלב את שיבולת השועל, הקמח, אבקת החלב והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטורים
אבקת חלב
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להזהבה.