עוגיות שיבולת שועל פטל טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טעים פטל עוגיות שיבולת שועל. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם יש לכם סוכר חום, ריבת פטל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות נוטלה: כיף, קל, טעים, עוגיות שוקולד מנטה כפול וטעים, ו עוגת פטל עם עוגיית שיבולת שועל מתפוררת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8 אינץ ' מחבת מרובעת, קו עם נייר משומן.
מערבבים סוכר חום, קמח, סודה לשתיה, מלח, ושיבולת שועל מגולגלת. לשפשף את החמאה באמצעות הידיים או בלנדר מאפה כדי ליצור תערובת מתפוררת. לחץ על 2 כוסות של התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מורחים את הריבה ל בתוך 1/4 אינץ ' של הקצה.
מפזרים את תערובת הפירורים הנותרת מעל, ולחץ אותו קלות לתוך הריבה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. אפשר להתקרר לפני חיתוך לסורגים.