עוגיות שיבולת שועל פריך
עוגיות שיבולת שועל פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו קינמון, קיצור, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ-קוקי טירוף יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל פריכות, לבביות, עוגיות אנרגיה שיבולת שועל לבביות, ו עוגיות שיבולת שועל דל שומן דלעת חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר קלף.מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח; להפריש.קרם קיצור, חמאה, שניהם סוכרים בקערת ערבוב באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי; מערבבים בדבש, סירופ, ביצה ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד incorporated. מערבבים שיבולת שועל, פקאן וקוקוס.באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת לתוך 3/4 כדי 1 כדורי אינץ 'ולמקם על 2 אינץ' בנפרד על גיליונות עוגיות ungreased. באמצעות כף יד רטובה, לחץ למטה מעט על ½ אינץ'.
אופים במשך 11-13 דקות או עד הקצוות הם חומים; מגניב במשך כ 3 דקות על גליונות עוגיות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט כדי מגניב. הם יהיו פריכים ומוצקים לא מעט כפי שהם מגניבים.