קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות שקדים איטלקיות

עוגיות שקדים איטלקיות
המתכון עוגיות שקדים איטלקיות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-36 מנות. יש קינוח זה 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שקדים blanched, דובדבנים קרחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות שקדים איטלקיות, ו איטלקי ברצינות: עוגיות תאנה ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים עד 350 ° F. שמן קל 2 גיליונות אפייה גדולים, ולאחר מכן קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
במעבד מזון, לשלב 2 1/4 כוסות שקדים וסוכר 1/3 כוס. תהליך עד הקרקע דק, גירוד למטה הצדדים פעם או פעמיים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
במערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות חלבון ביצה ומלח במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. להפחית את המהירות בינונית ומפזרים בהדרגה הנותרים 1/3 כוס סוכר. להחזיר את המהירות לתערובת גבוהה להכות עד פסגות נוקשה, מבריק טופס. מקפלים בעדינות בתערובת שקדים טחון ותמציות שקדים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
רול תערובת לתוך כדורי 1 אינץ', מקום 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה, ו לשטח מעט. למעלה כל אחד עם דובדבן glacéed או שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד עוגיות זהובות, החלפת עמדות של מחבתות באמצע, על 25 דקות. מגניב על גיליונות 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
עוגיות לשמור, עטוף, כמה ימים, או קפוא, כמה שבועות. Recrisp בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד