עוגיות שקדים איטלקיות
המתכון עוגיות שקדים איטלקיות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-36 מנות. יש קינוח זה 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שקדים blanched, דובדבנים קרחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות שקדים איטלקיות, ו איטלקי ברצינות: עוגיות תאנה ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים עד 350 ° F. שמן קל 2 גיליונות אפייה גדולים, ולאחר מכן קו עם נייר קלף.
במעבד מזון, לשלב 2 1/4 כוסות שקדים וסוכר 1/3 כוס. תהליך עד הקרקע דק, גירוד למטה הצדדים פעם או פעמיים. תניח בצד.
במערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות חלבון ביצה ומלח במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. להפחית את המהירות בינונית ומפזרים בהדרגה הנותרים 1/3 כוס סוכר. להחזיר את המהירות לתערובת גבוהה להכות עד פסגות נוקשה, מבריק טופס. מקפלים בעדינות בתערובת שקדים טחון ותמציות שקדים ווניל.
רול תערובת לתוך כדורי 1 אינץ', מקום 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה, ו לשטח מעט. למעלה כל אחד עם דובדבן glacéed או שקדים.
אופים עד עוגיות זהובות, החלפת עמדות של מחבתות באמצע, על 25 דקות. מגניב על גיליונות 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
עוגיות לשמור, עטוף, כמה ימים, או קפוא, כמה שבועות. Recrisp בתנור חם.