קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות תחרה צרפתית השנייה

עוגיות תחרה צרפתית השנייה
עוגיות תחרה צרפתית השני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 48 מנות עם 59 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סירופ תירס, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). נסו עוגיות תחרה של ג'י-ג' י, עוגיות תחרה, ו עוגיות תחרה שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות יריעות עוגיות ומחוץ ל -4 כוסות פודינג הפוכות של 6 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים יחד את הקמח והשקדים בקערה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הביאו לרתיחה את הסוכר, החמאה וסירופ התירס בסיר תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסירים מהאש ומערבבים את תערובת הקמח לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את תמצית השקדים וממשיכים לערבב עד להטמעה. מדידת הבלילה על ידי כפות, ירידה ארבע עוגיות על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים כל כף בלילה לעיגול בגודל 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ששולי העוגיות מזהיבים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים את ניירות האפייה מהתנור ומניחים להתקרר למשך 1 דקה. השתמש במרית כדי להסיר את העוגיות מתבנית האפייה; הניחו כל עוגיה על כוס רפרפת הפוכה. הניחו לעוגיות להתקרר תוך המשך אפיית הבלילה שנותרה בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מריתמרית

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את קלרנדל בהשראת הוט-בריון בורדו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
קלרנדל בהשראת הוט-בריון בורדו ( חצי בקבוק)
קלרנדל בהשראת הוט-בריון בורדו ( חצי בקבוק)
צבע עמוק וזר רך של ליקוריץ ודומדמניות שחורות. ליין יש ניואנסים סגולים ומעט טעימים על החיך. המרקם קטיפתי והטעם עוצמתי ואלגנטי לחלוטין. יש איזון מעודן נפלא בין טאנין איכותי, ריכוז, מתח ורעננות. בציר מקסים לקלרנדל!