עוגיות תחרה שקדים-שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תחרה שקדים-שיבולת שועל. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות תחרה שקדים, עוגיות תחרה שקדים, ו עוגיות סנדוויץ ' תחרה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בתנור תחתון ועליון; מחממים עד 350°f. קו 2 גיליונות הכנת rimlessbaking עם נייר קלף. בריכות ושיבולת שועל במעבד מזון צורות ארוחה צרוד. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני חום overmedium.
מוסיפים סוכר ודבש; מקציפים עד מעורבב וסוכר מתמוסס, 1-2 דקות.
תערובת אגוזים, קמח ומלח; מערבבים עד wellblended.
כפית חמאה על ידי 2-כפית מנות ontobaking גיליונות, מרווח 2 1/2" זה מזה. שימוש בקצות האצבעות שלך, ללטף עוגיות עד 1/4 " - highrounds; לדחוף בכל קצוות משוננים למעגלי formsmooth.
אופים, סדינים מסתובבים אחרי6 דקות, עד חום זהוב כהה ועוגיות פרושות לתוך שכבה דקה, 10–12minutes. תחליק עוגיות על קלף על מדף awire ותן מגניב.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת חצי כל אחלקוקי עם שוקולד נמס.
בואו standuntil השוקולד מוגדר, על 2 hours.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לאחסן אטום בין גיליונות של parchmentor נייר שעווה.