עוגיות תפוחים חמאתיות
עוגיות תפוחים חמאתיות הוא קינוח שמגיש 6. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 157 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח בתפיחה עצמית, מלח, תפוח טארט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות חמאה חמאה, עוגיות חמאתיות מתקלפות, ו עוגיות חמאה בסיסיות.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
שלב את הביצה, החלב והמולסה; מערבבים לתערובת קמח רק עד להרטבה. מערבבים פנימה תפוח. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 8-10 פעמים.
טפיחה או רול החוצה כדי 1/2-ב. עובי; לחתוך עם 2-1/2-ב מקומח. חותך ביסקוויט.
מקום 2 ב. מלבד על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 במשך 6-8 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.