עוגיות תפוחים מזוגגות
עוגיות תפוחים מזוגגות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . 518 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, חצי שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו עוגיות תפוחים מזוגגות, עוגיות תפוחים מזוגגות מייפל, ו עוגיות תפוחים מזוגגות וניל (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח קיצור וסוכר חום יחד עד אור ורך. היכו בביצה והשתלבו היטב.
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
מערבבים חצי מהרכיבים היבשים לתוך תערובת מוקרם. מערבבים אגוזים, תפוח וצימוקים, ולאחר מכן מערבבים במחצית הנותרים של מרכיבים יבשים וחלב.
ירידה מכף 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן קלות.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות במשך 10-12 דקות.
הסר עוגיות למדפים ובעוד עדיין חם, להפיץ עם זיגוג.
מערבבים אבקת סוכר, חמאה, וניל ומספיק שמנת כדי להפוך זיגוג של עקביות מתפשטת. הכה עד חלקה.