עוגיות תפוחים מזוגגות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . 518 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, חצי שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו עוגיות תפוחים מזוגגות, עוגיות תפוחים מזוגגות מייפל, ו עוגיות תפוחים מזוגגות וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנצח קיצור וסוכר חום יחד עד אור ורך. היכו בביצה והשתלבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
ביצה
2
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
3
מערבבים חצי מהרכיבים היבשים לתוך תערובת מוקרם. מערבבים אגוזים, תפוח וצימוקים, ולאחר מכן מערבבים במחצית הנותרים של מרכיבים יבשים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
תפוח
חלב
אגוזים
4
מערבבים היטב.
5
ירידה מכף 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן קלות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות במשך 10-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר עוגיות למדפים ובעוד עדיין חם, להפיץ עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
זיגוג
1
מערבבים אבקת סוכר, חמאה, וניל ומספיק שמנת כדי להפוך זיגוג של עקביות מתפשטת. הכה עד חלקה.