עוגיית Oreo™
עוגת עוגיות Oreo™ דורשת סביב 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סוכר, חמאה, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו עוגת עוגיות אוריאו™ שמימית, עוגת עוגיות אוריאו מצופה שוקולד, ו עוגת עוגיות אוריאו מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. גריז התחתון בצד של מחבת עגולה 8 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, לנצח קמח, סוכר, סודה לשתיה, חמאה, מים, שוקולד וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, קערת גירוד כל הזמן. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים עוגיות שבורות.
אופים 25 עד 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים עוגה אופקית לשניים.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה.
מורחים עם ציפוי. למעלה עם השכבה הנותרת.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על 10 עד 15 שניות או עד שניתן לערבב שוקולד חלק והוא דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף שוקולד על גבי עוגה.