עוגיית חמאה
עוגיית חמאה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קורטוב של מלח, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות ריבה, עוגיית חמאה, ו עוגיית מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מניחים חמאה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים תערובת קמח, מכים במהירות נמוכה.
מוסיף חלב וניל; לנצח עד מעורבב. לטפוח את הבצק לעיגול 4 אינץ'; לעטוף בניילון נצמד, וצינה 30 דקות.
לפתוח ולהניח בצק על עטיפת פלסטיק. מכסים את הבצק עם יריעת ניילון נוספת.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 8 אינץ'.
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
חותכים בצק לתוך 16 טריזים, חיתוך, אבל לא דרך, בצק. פירס בצק מספר פעמים עם מזלג.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על פאן 5 דקות.
חתוך לפרוסות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.