עוגיית חמאה של דודה לורה
הלחם של דודה לורה הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פרוקטוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קציץ הבשר של לורה, עוגת הזנגביל של לורה, ו ממרח האבוקדו של לורה בוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים בקמח אורז עד מעורבב היטב.
מגלגלים את הבצק ומניחים במחבת משומנת ומקורנת 9 x 13 אינץ'.
תדקור את החלק העליון במזלג.
אופים 35 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס באמצע יוצא נקי.
חותכים לסורגים ולאפשר להתקרר במחבת.