עוגיית פצפוצי השוקולד האהובה עליי דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 72 . מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס האהובות עליי s, עוגיית פצפוצי השוקולד האהובה עליי, ו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות: העוגייה האהובה החדשה שלך.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית, קערה, להכות יחד את הסוכר הלבן, סוכר חום, שמן וקיצור עד חלקה. מערבבים ביצים וניל, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את הקמח, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת הסוכר. לבסוף, לקפל את שבבי השוקולד. טיפה על ידי ערימות כפיות על גבי גיליון עוגיות לא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)