עוגת Bundt ריבת חלב
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת 3-פחות שומן, סוכר חום, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת Bundt ריבת חלב, עוגת דלעת חמאה, ו עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן.
הוראות
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים סוכר חום, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן (סוכר לא יימס).
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; מגניב 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 3 כפות חמאה, גבינה ווניל לקערה; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה במשך 1 דקה. הכה במהירות גבוהה 4 דקות (תערובת לא תהיה חלקה).
מוסיפים את הביצים ואת ביצה לבן, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח), ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד מפרט עץ מוכנס סנטימטר מהקצה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מנפים אבקת סוכר מעל עוגה.