אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות פלנדר עם מלית שרימפס. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם עירית, מיץ לימון, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 45%. סנדל עם מלית שרימפס עבור 2, פלנדר עם מלית תרד ואגוז, ו פלנדר ממולא בשרימפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. במחבת גדולה ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל ירוק; מטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שרימפס; מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופכים ורודים.
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לפלנדר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.