עוגת Streusel פקאן תפוח טרי היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, אבקת אפייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת Streusel פקאן תפוח טרי, עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), ו עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים streusel עם מזלג עד מתפורר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, לנצח סוכר, יוגורט, שמן, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה על 30 שניות או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
יוגורט
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
הוסף את כל המרכיבים הנותרים למעט תפוחים; לנצח על מהירות נמוכה על 1 דקה או עד מעורבב. מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
6
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.