עוגת Streusel תפוחים
עוגת Streusel תפוחים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 323 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פקאן, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 C).
הכן את ציפוי על ידי שילוב של חמאה, סוכר חום, קמח פקאנים קצוצים.
חותכים את כל החומרים עם חותך מאפה עד אפונה בגודל. הגדר בצד
מערבבים את התפוחים, סוכר, קמח וקינמון. לזרוק בעדינות יחד ולהניח בצד.
מניחים תערובת תפוחים בקליפות פאי בלתי מוסוות. עוטפים את התפוחים גבוה בכל קליפה וממלאים לחלוטין.
מפזרים ציפוי על גבי כל אחד.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות. אל תאפשר ציפוי לקבל כהה מדי.