עוגת אבטיח
עוגת אבטיח דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך קרום קרקר גרהם, מים, ג'לי אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom, ו סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את האבטיח ג ' לטין ומים. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך ציפוי קינוח.
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם. מגניב במקרר במשך כ 3 שעות.