עוגת אגסים טריים
עוגת אגס טרי דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 212 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלבונים, קינמון טחון, סוכר קונדיטורים ואגסים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. עוגת אגסים טריים, עוגת אגסים וג'ינג'ר טרי, ו פאי אגסים טריים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מעיל 10 אינץ'. מחבת צינור מחורץ עם תרסיס בישול ומפזרים קמח. בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, היוגורט, השמן, החלבונים והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מקציפים בהדרגה לתערובת יוגורט עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגסים ופקאן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר קונדיטור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "