עוגת אהבה מולטון שוקולד
עוגת שוקולד מולטון אהבה היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 20 גרם חלבון , 110 גרם שומן , ובסך הכל 1459 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ביצים, סוכר, קמח עוגה וחמאה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת שוקולד מולטון אהבה , עוגת שוקולד אמיתית אהבה ועוגת שוקולד כפולה .
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. משמנים 12 טבעות אפייה בספריי ומסדרים אותן על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
מערבבים את החמאה והשוקולד בקערת נירוסטה על סיר כפול. ממיסים עד שנוצר מרקם חלק.
שים את הקערה מעל מקרר כפול.
*הערת הטבח: זה כמו דוד כפול, אלא שהקערה התחתונה מלאה בקרח.
מוסיפים את הסוכר והביצים לקערה בינונית וטורפים לאיחוד. מקפלים לאט את הביצים לתוך תערובת השוקולד והחמאה, ואז מקפלים פנימה את הקמח.
ממלאים את טבעות האפייה ל-1/2 מלאות בבלילה.
אופים בתנור עד שהדפנות מתייצבות אך המרכז מבריק, כ-6 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים כמה דקות, ואז מרימים את רינג האפייה מכל עוגה.
להרכבה, הוסיפו 1 עד 2 כפות קרם אנגלז לכל צלחת הגשה.
הוסף רוטב חמאה לצלחות בעזרת עיצוב מהודר. עשה את אותו הדבר עם קוליס פטל.
מעבירים את העוגות המותכות מתבנית האפייה לצלחות על גבי הרטבים.
מטפטפים מעל רוטב שוקולד ומקשטים בפירות יער.
בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השמנת, פולי הווניל והזרעים, הסוכר והחלמונים. מערבבים בעזרת מרית גומי הנוגעת ישירות בתחתית המחבת תוך שמירה על תנועה של התערובת מבלי להידבק. מבשלים את התערובת על אש בינונית במשך 15 דקות עד שהתערובת מתהדקת. מסננים ומצננים באמבט קרח עד לקבלת מרקם חלק, סמיך וקר.
מוסיפים לבלנדר את פירות היער והסירופ. טוחנים, ואז מסננים ויוצקים לבקבוק לחיץ.
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר. מבשלים על אש גבוהה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מגניב.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מערבבים את החומרים הרטובים יחד בקערה.
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה נפרדת.
מקפלים את הרטוב עם היבש, מעט בכל פעם, עד להטמעה.
יוצקים באופן שווה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים במשך 5 דקות. מניחים להתקרר, ואז שוברים לחתיכות.
מוסיפים לסיר כפול את השוקולד, המים והחמאה. מערבבים עד להמסה ואז מצננים ומטפטפים על גבי העוגות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
קינוח עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.