קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אהבה מולטון שוקולד

עוגת אהבה מולטון שוקולד
עוגת שוקולד מולטון אהבה היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 20 גרם חלבון , 110 גרם שומן , ובסך הכל 1459 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ביצים, סוכר, קמח עוגה וחמאה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת שוקולד מולטון אהבה , עוגת שוקולד אמיתית אהבה ועוגת שוקולד כפולה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. משמנים 12 טבעות אפייה בספריי ומסדרים אותן על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את החמאה והשוקולד בקערת נירוסטה על סיר כפול. ממיסים עד שנוצר מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את הקערה מעל מקרר כפול.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
*הערת הטבח: זה כמו דוד כפול, אלא שהקערה התחתונה מלאה בקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הסוכר והביצים לקערה בינונית וטורפים לאיחוד. מקפלים לאט את הביצים לתוך תערובת השוקולד והחמאה, ואז מקפלים פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ממלאים את טבעות האפייה ל-1/2 מלאות בבלילה.
7
אופים בתנור עד שהדפנות מתייצבות אך המרכז מבריק, כ-6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתנור, מצננים כמה דקות, ואז מרימים את רינג האפייה מכל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
להרכבה, הוסיפו 1 עד 2 כפות קרם אנגלז לכל צלחת הגשה.
10
הוסף רוטב חמאה לצלחות בעזרת עיצוב מהודר. עשה את אותו הדבר עם קוליס פטל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
11
הוסף חתיכת פיסטוק טוויל.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
12
מעבירים את העוגות המותכות מתבנית האפייה לצלחות על גבי הרטבים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מטפטפים מעל רוטב שוקולד ומקשטים בפירות יער.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
14
בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השמנת, פולי הווניל והזרעים, הסוכר והחלמונים. מערבבים בעזרת מרית גומי הנוגעת ישירות בתחתית המחבת תוך שמירה על תנועה של התערובת מבלי להידבק. מבשלים את התערובת על אש בינונית במשך 15 דקות עד שהתערובת מתהדקת. מסננים ומצננים באמבט קרח עד לקבלת מרקם חלק, סמיך וקר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים לבלנדר את פירות היער והסירופ. טוחנים, ואז מסננים ויוצקים לבקבוק לחיץ.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר. מבשלים על אש גבוהה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
מערבבים את החומרים הרטובים יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מקפלים את הרטוב עם היבש, מעט בכל פעם, עד להטמעה.
21
יוצקים באופן שווה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
22
אופים במשך 5 דקות. מניחים להתקרר, ואז שוברים לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
23
מוסיפים לסיר כפול את השוקולד, המים והחמאה. מערבבים עד להמסה ואז מצננים ומטפטפים על גבי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.64 אחוז שוקולד ולרונה64 אחוז שוקולד ולרונה12שרימפס וורידיםפירות יער טריים, לקישוטפירות יער טריים, לקישוט113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות31דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגה, מנופה (מותג מומלץ: המלך ארתור)קמח עוגה, מנופה (מותג מומלץ: המלך ארתור)120דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עוגה, מנופהקמח עוגה, מנופה9חלמוניםחלמונים9קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי7141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד 40 אחוזקרם כבד 40 אחוז12שרימפס וורידיםרוטב חמאה, חנות-קנהרוטב חמאה, חנות-קנה397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיסטוק אגוזים קצוציםפיסטוק אגוזים קצוצים2pintsפטל טריפטל טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר (מותג מומלץ: דיקסי קריסטל)סוכר (מותג מומלץ: דיקסי קריסטל)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מתוקהחמאה מתוקה397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מומסת מתוקה ללא מלחחמאה מומסת מתוקה ללא מלח1שעועית וניל, רצוי מדגסקר, פיצול זרעים גירדושעועית וניל, רצוי מדגסקר, פיצול זרעים גירדו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #473 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

קינוח עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.