קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אהבה מולטון שוקולד

עוגת אהבה מולטון שוקולד
עוגת שוקולד מולטון אהבה היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 20 גרם חלבון , 110 גרם שומן , ובסך הכל 1459 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ביצים, סוכר, קמח עוגה וחמאה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת שוקולד מולטון אהבה , עוגת שוקולד אמיתית אהבה ועוגת שוקולד כפולה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. משמנים 12 טבעות אפייה בספריי ומסדרים אותן על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים את החמאה והשוקולד בקערת נירוסטה על סיר כפול. ממיסים עד שנוצר מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שים את הקערה מעל מקרר כפול.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
*הערת הטבח: זה כמו דוד כפול, אלא שהקערה התחתונה מלאה בקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הסוכר והביצים לקערה בינונית וטורפים לאיחוד. מקפלים לאט את הביצים לתוך תערובת השוקולד והחמאה, ואז מקפלים פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
ממלאים את טבעות האפייה ל-1/2 מלאות בבלילה.
7
אופים בתנור עד שהדפנות מתייצבות אך המרכז מבריק, כ-6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מוציאים מהתנור, מצננים כמה דקות, ואז מרימים את רינג האפייה מכל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
להרכבה, הוסיפו 1 עד 2 כפות קרם אנגלז לכל צלחת הגשה.
10
הוסף רוטב חמאה לצלחות בעזרת עיצוב מהודר. עשה את אותו הדבר עם קוליס פטל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
11
הוסף חתיכת פיסטוק טוויל.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
12
מעבירים את העוגות המותכות מתבנית האפייה לצלחות על גבי הרטבים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
מטפטפים מעל רוטב שוקולד ומקשטים בפירות יער.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
14
בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השמנת, פולי הווניל והזרעים, הסוכר והחלמונים. מערבבים בעזרת מרית גומי הנוגעת ישירות בתחתית המחבת תוך שמירה על תנועה של התערובת מבלי להידבק. מבשלים את התערובת על אש בינונית במשך 15 דקות עד שהתערובת מתהדקת. מסננים ומצננים באמבט קרח עד לקבלת מרקם חלק, סמיך וקר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
מוסיפים לבלנדר את פירות היער והסירופ. טוחנים, ואז מסננים ויוצקים לבקבוק לחיץ.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר. מבשלים על אש גבוהה עד שהסוכר נמס לחלוטין. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
18
מערבבים את החומרים הרטובים יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
מקפלים את הרטוב עם היבש, מעט בכל פעם, עד להטמעה.
21
יוצקים באופן שווה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
22
אופים במשך 5 דקות. מניחים להתקרר, ואז שוברים לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
23
מוסיפים לסיר כפול את השוקולד, המים והחמאה. מערבבים עד להמסה ואז מצננים ומטפטפים על גבי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'64 אחוז שוקולד ולרונה64 אחוז שוקולד ולרונה12שרימפס וורידיםפירות יער טריים, לקישוטפירות יער טריים, לקישוט113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון31חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגה, מנופה (מותג מומלץ: המלך ארתור)קמח עוגה, מנופה (מותג מומלץ: המלך ארתור)120חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגה, מנופהקמח עוגה, מנופה9חלמוניםחלמונים9קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים7141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד 40 אחוזקרם כבד 40 אחוז12שרימפס וורידיםרוטב חמאה, חנות-קנהרוטב חמאה, חנות-קנה397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיסטוק אגוזים קצוציםפיסטוק אגוזים קצוצים2pintsפטל טריפטל טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר (מותג מומלץ: דיקסי קריסטל)סוכר (מותג מומלץ: דיקסי קריסטל)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מתוקהחמאה מתוקה397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מומסת מתוקה ללא מלחחמאה מומסת מתוקה ללא מלח1שעועית וניל, רצוי מדגסקר, פיצול זרעים גירדושעועית וניל, רצוי מדגסקר, פיצול זרעים גירדו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

קינוח עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.