עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 285 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית שקדים, קורנפלור, חצי ליטרים אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אוכמניות טריה, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו סלט סלק אוכמניות עם רוטב בלסמי.
הוראות
הגדר תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף על המדף התחתון. בקערה גדולה, לזרוק 1 חצי ליטר של אוכמניות עם סוכר, קורנפלור, תמצית שקדים ומלח; לרסק קלות את פירות יער. מקפלים את פירות יער הנותרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
כפית את הפרי וכל מיצים שהצטברו לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' מצופה סיבוב 1 של קרום העוגה קשקשים. נקד את המילוי בחמאה. מברשת קלה את השפה מאפה עם מים. מקם את הקרום העליון מגולגל מעל המילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ', לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 1/2 שעות, או עד המילוי מבעבע והקרום הוא זהב עמוק. מכסים את הקצה עם רצועות של נייר חצי דרך אפייה כדי למנוע overbrowning.
להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 4 שעות לפני חיתוך.