עוגת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו טפיוקה דקה, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לזרוק אוכמניות עם סוכר, טפיוקה, מיץ לימון וקינמון עד מצופה באופן שווה.
הכן את קרום העוגה לפי הוראות החבילה עבור פאי 2 קרום, באמצעות צלחת פאי 9 אינץ'. מילוי בתערובת פירות. נקודה עם חמאה. כיסוי עם קרום העוגה השני. חותם וקצה חליל.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 45 עד 50 דקות או עד מיצים ליצור בועות כי פרץ לאט. מגניב.