עוגת אוכמניות-גבינת שמנת קפה
עוגת גבינת שמנת אוכמניות יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, יוגורט, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת גבינת שמנת אוכמניות קפה, עוגת גבינת שמנת אוכמניות קפה, ו עוגת גבינת שמנת אוכמניות קפה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, להביא אוכמניות ומיץ תפוחים לרתיחה. חום נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד אוכמניות יש לשחרר את המיצים שלהם, על 3 דקות. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור ו 2 כפיות מים.
מוסיפים לתערובת אוכמניות; מערבבים עד שהוא מבעבע ומתעבה, על 1 דקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה או מעבד מזון, לערבב או מערבולת קמח 3/4 כוס סוכר.
מוסיפים חמאה לתערובת הקמח.
חותכים עם בלנדר מאפה או דופק עד תערובת דומה פירורים גס. שמור 1/2 כוס; יוצקים הנותרים לתוך קערה גדולה. מערבבים באבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקליפת לימון.
בקערה, מערבבים יוגורט, וניל, וביצה 1 עד מעורבב; מערבבים לתוך תערובת אבקת קמח אפייה עד incorporated.
מורחים את הבלילה במחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' בחמאה עם שפה נשלפת.
בקערה או מעבד מזון (אין צורך לשטוף משלב 2), להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה או מערבולת גבינת שמנת, נשאר 1/4 כוס סוכר, הביצה הנותרת, ומיץ לימון עד חלקה.
מורחים על הבלילה במחבת, משאיר גבול 1/2 אינץ חשוף. מורחים בעדינות תערובת אוכמניות על תערובת גבינת שמנת, ומשאירים קצת גלוי. מערבבים שקדים לתוך תערובת קמח שמורה ומפזרים על עוגה, מתרכז ביותר סביב קצה הבלילה.
אופים בתנור 350 עד מרכז העוגה בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע העליון של העוגה הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר על מתלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מסגרת פאן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.