עוגת אוריאו
עוגת אוריאו היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2456 אוהדים. אם יש לך עוגיות אוריאו, מלח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה, עוגת אוריאו, ו עוגת אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 350°. שורה תחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' עם נייר קלף בעדינות מעיל החלק הפנימי עם תרסיס מחבת לא מקל. לנפות קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח לקערה גדולה; להפריש. בקערה בינונית, להקציף סוכר, שמנת חמוצה, שמן, ביצים, וניל עד חלקה.
לטאטא מרכיבים רטובים לתוך מרכיבים יבשים עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד שהעוגה היא רק מוצקה וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים, 20 עד 25 דקות.
בואו עוגה מגניב במחבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת כדי מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
בזהירות לחתוך 6 עוגיות אוריאו במחצית; להפריש. קוצצים עוגיות שנותרו לחתיכות 1/4 אינץ'; להפריש.
כדי להרכיב עוגה: להפוך את קרם מוקצף Oreo ב 2 קבוצות. בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, שוט 2 כוסות קרם על מהירות בינונית גבוהה לשיא רך, כף לתוך קערה גדולה להכניס למקרר. באותה קערה מיקסר, שוט הנותרים 2 1/2 כוסות שמנת, סוכר, וניל לשיא רך. מקפלים לתוך קצפת כבר.
מניחים על 1 כוס קצפת בקערה ומקררים עד מוכן לקשט עוגה. מקפלים קצוצים אוריאו לתוך הנותרים קצפת.
חותכים עוגה במחצית אופקית כדי ליצור 2 שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה.
מורחים על 1/3 של קצפת אוריאו על עוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולהשתמש הנותרים קרם מוקצף אוריאו כדי כפור העליון הצדדים של עוגה. צינה במקרר במשך כ 2 שעות כדי לאפשר עוגיות כדי לרכך.
מניחים קצפת שמורות בתיק מאפה מצויד טיפ כוכב (מחדש לטאטא במידת הצורך). צינור 12 שושנות קצפת סביב היקף העוגה ומקשטים עם חצאי עוגיות אוריאו שמורות.