קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר
עוגת אלסקה האפויה של ג'ני בריטון באוור היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 127 אוהדים. לך לחנות ותביא חצי-חצי, מלח ים, ביצה לבנה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר, ו ג'ני בריטון באוור ללא עקבות.

הוראות

1
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה ושיבולת שועל במעבד מזון ומעבדים עד שהשיבולת שועל בחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את החמאה והדופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
לטאטא את חלמון הביצה וחצי וחצי יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הוניל והקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לאסוף אותו לכדור, ולחץ לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
הסר את הבצק מהמקרר ולתת חם במשך כמה דקות כדי להירגע את הבצק. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לעיגול רק תחת 14 אינץ ' עבה. בעדינות לקפל את המעגל מעל המערוך ולהרים לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת וקצץ את הקצוות לבליטה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגלגלים את קצה הבצק תחת עצמו ומניחים וצובטים כדי ליצור קצה מחורץ; ניתן גם להשתמש במזלג כדי ליצור גימור דקורטיבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מחממים את התנור ל 177°. לדקור את החלק התחתון של הבצק בכל רחבי עם מזלג. קו עם ריבוע של נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הרם את אניה ומשקולות ואופים עוד 12 עד 15 דקות, או עד הקליפה הוא השחמה קלות מבושל דרך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו מגניב, ואז לעטוף היטב בניילון נצמד להקפיא. ממלאים את הקליפה עם הגלידה, מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הסוכר, מים, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים כדי להמיס את הסוכר; ברגע שהסוכר מומס, לא מערבבים את הסירופ שוב. הכנס מדחום ממתקים במחבת. כאשר הסירופ מגיע ל-215 ° F, הפעילו את המיקסר למהירות בינונית והתחילו להצליף בחלבון הביצה. (אתה רוצה לתזמן את ההצלפות של חלבוני הביצה כך שהם מגיעים לפסגות רכות עד הסירופ מוכן.) כאשר החלבונים ביצה להתחיל קצף, להוסיף את הקרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר הסירופ מגיע 114°, להסיר אותו מהחום. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את הסירופ החוצה בזרם איטי, יציב לאורך הצד של קערת המיקסר—להיזהר לא לתת את זרם הסירופ לבוא במגע עם המקצף. לאחר כל הסירופ נוספה, להוסיף את זרעי וניל, אם שימוש, להפוך את המהירות עד גבוה, שוט עד meringue יוצר פסגות billowy והוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר את עוגת הגלידה מהמקפיא ומגושים תל של מרנג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מקום במקפיא, חשוף, עד מוכן לשרת. (העוגה שהורכבה ניתן לאחסן במקפיא שלך עד חודש. לאחר שהקצפת קפאה, עטפו את כל העוגה בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מחממים את התנור ל 475 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את העוגה מהמקפיא ואופים במשך כ 5 דקות, רק מספיק כדי לחמם את מרנג על גבי מעט להמיס את הקצוות של הגלידה. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1צביטהקמצוץ של טרטרקמצוץ של טרטר4largesלבן ביצהלבן ביצה1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)חצי-חציחצי-חצי2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מיושנתשיבולת שועל מיושנת1צביטהקמצוץ מלח ים משובחקמצוץ מלח ים משובח1אצווה גלידה או סורבה, מעט מתרכך במידת הצורךאצווה גלידה או סורבה, מעט מתרכך במידת הצורך8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' ומקורר(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' ומקורר1וניל שעועית, פיצול, זרעים גירדו ושמורות (אופציונלי)וניל שעועית, פיצול, זרעים גירדו ושמורות (אופציונלי)0(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה