קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס ברוליד

עוגת אננס ברוליד
טארט אננס ברוליד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 150 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, אננס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימון ברוליד, עוגת בננה ברוליד עם קרם נוטלה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: לנפות קמח ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, לעצור באופן קבוע כדי לגרד את הצדדים, התחתונה ומשוט, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים את הביצה והחלמון אחד בכל פעם, ומכים היטב בין תוספות. לגרד עוד פעם אחת, ואז לתת לו שילוב סופי טוב על מהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
3
מוסיפים את הקוקוס, מערבבים בפעם האחרונה על מהירות גבוהה. עצור את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את הקמח, המלח, השמנת והוניל.
מרכיבים שתצטרך
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
5
מערבבים על נמוך עד הבצק מגיע יחד, כ -30 שניות. לסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים שטוחים, עגולים על פני 4 אינץ'. לעטוף פעמיים בחוזקה בניילון נצמד ולצנן במשך שעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
עבור קרם מאפה: לצנן את פני השטח של מגש גיליון בשורה התחתונה ואת הצדדים עם לעטוף פלסטיק. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן וחצי הסוכר ולטפטף יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עמילןעמילן
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומקציפים עד צהוב חיוור, כ 2 דקות מבלי לעצור. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב חצי סוכר, חלב, ומלח ומערבבים. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. מזג את תערובת הביצים על ידי הוספת חלב חם רבע כוס בכל פעם, לטאטא ביסודיות בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
זנים של פטריותזנים של פטריות
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
8
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך הסיר ולטפטף על אש נמוכה. המשך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
9
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
10
לטאטא בחמאה ותמצית וניל עד שהם נמסים ומשלבים באופן מלא. לגרד את הקרם מאפה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קרם מאפהקרם מאפה
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
11
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
12
לעצב את הקליפה: 1 שעה לפני האפייה, לגלגל את הבצק על משטח משוריין בכבדות, עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
13
מגלגלים את הבצק בחזרה על המערוך, ואז מגלגלים אותו בעדינות על מחבת הטארט. לחץ על הבצק לתוך המחבת כדי לעצב אותו, ואז לחתוך את העודף, משאיר 1/4 אינץ ' של overhang. תרגע לשעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
14
צלי את האננס: התאם את מתלה התנור למרכז וחמם מראש את התנור ל-300 ° F. קו מגש גיליון עם מחצלת אפיית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
קטעי אננס סחוטיםקטעי אננס סחוטים
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
15
מברשת את חתיכות אננס עם חמאה משני הצדדים, ומפזרים אותם עם סוכר. צולים בתנור במשך כ 40 דקות, הופכים אותם לעתים קרובות, עד שהם caramelize מעט על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קטעי אננס סחוטיםקטעי אננס סחוטים
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
16
הסר מהתנור, לשחרר בעדינות עם מרית כדי להבטיח כי הם לא מקל, ואז לאפשר להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
17
אופים את המעטפת: התאם את מתלה התנור למרכז וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
18
הסר את פגז טארט מהמקרר, לקצץ את הבליטה מקצה הטארט, תיקון כל חלקים דקים או סדקים עם בצק עודף. קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
19
מניחים את הטארט במרכז המתלה התחתון של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
20
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
21
הסר את המשקולות ואת לסכל, ולהמשיך לאפות עד התחתון הוא חום זהוב, על 15-20 דקות נוספות. לקרר את הקליפה לחלוטין לפני הסרת מהמחבת או מילוי.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
22
להרכיב את הטארט: כאשר אתה מוכן לשרת, לנצח את הקרם מאפה עם הקובץ המצורף ההנעה של מערבל לעמוד על מהירות גבוהה עד שהוא חלק וקרם. בחר את 4 סיבובים אננס מחפש הכי יפה ולהניח בצד. קוצצים את שאר כדורי האננס לחתיכות 1/2 אינץ'. בשורה התחתונה של פגז טארט מקורר עם חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קטעי אננס סחוטיםקטעי אננס סחוטים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
23
מורחים את הקצפת בצק קרם על החלק העליון, כך שהוא משאיר כמה סנטימטרים של מקום עבור סיבובי אננס. לחץ על סיבובים לתוך פני השטח של טארט, כך קרם מאפה ואננס הם שטוחים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קטעי אננס סחוטיםקטעי אננס סחוטים
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
24
מפזרים סוכר בכל רחבי, brulee העליון כך הסוכר שורף caramelizes.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
25
מגישים באופן מיידי.