עוגת אננס הפוכה
צריך קינוח צמחוני? עוגת אננס הפוכה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 933 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר חום קל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -31 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת רום אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לקלף את האננס ולהסיר את הליבה. חותכים לתוך (1 אינץ') עיגולים עבים.
בסיר קטן להמיס חמאה עם 1 כף מים ולהוסיף סוכר חום בהיר. מערבבים היטב עם מקציף מעל חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ויש לך קרמל חלק נחמד, על 3 עד 4 דקות.
יוצקים למחבת עוגה עגולה 9 1/2 אינץ ' nonstick. מסדרים עיגולים אננס באופן שווה בקרמל, (1 במרכז ו -5 סביב בחוץ בדרך כלל עובד), ולחץ למטה כך שהם שקועים בקרמל.
מניחים 1 דובדבן maraschino במרכז כל טבעת אננס. הפוך את הבלילה: לנפות קמח ואבקת אפייה יחד. בעמידה מערבל חמאה וסוכר מגורען עד אור ורך, על 4 דקות. עם מיקסר נמוך, להוסיף ביצים 1 בכל פעם.
מוסיפים חצי חלב חמאה ווניל ואז חצי קמח.
מוסיף חלב חמאה שנותר ולאחר מכן נשאר קמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה על קרמל ואננס.
פרושים באופן שווה עם מרית גומי.
מניחים את מחבת העוגה על מגש קלייה כדי לתפוס כל קרמל שעשוי בועה מעל ואופים בתנור במשך כשעה 1. העוגה צריכה להיות יפה וזהב על גבי נפוח מעט. כאשר לחץ בעדינות במרכז זה צריך להתאושש. אפשר להתקרר מעט, (כ 1 דקה), לפני היפוך על צלחת עוגה. אבק קל מאוד עם סוכר ממתקים ומגישים כל פרוסה עם כף של ג ' לאטו יוגורט.