קושימומחה
מוכן ב1 ש, 31 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
צריך קינוח צמחוני? עוגת אננס הפוכה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 933 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר חום קל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -31 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת רום אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף את האננס ולהסיר את הליבה. חותכים לתוך (1 אינץ') עיגולים עבים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
3
בסיר קטן להמיס חמאה עם 1 כף מים ולהוסיף סוכר חום בהיר. מערבבים היטב עם מקציף מעל חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ויש לך קרמל חלק נחמד, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
קרמלקרמל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
יוצקים למחבת עוגה עגולה 9 1/2 אינץ ' nonstick. מסדרים עיגולים אננס באופן שווה בקרמל, (1 במרכז ו -5 סביב בחוץ בדרך כלל עובד), ולחץ למטה כך שהם שקועים בקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
5
מניחים 1 דובדבן maraschino במרכז כל טבעת אננס. הפוך את הבלילה: לנפות קמח ואבקת אפייה יחד. בעמידה מערבל חמאה וסוכר מגורען עד אור ורך, על 4 דקות. עם מיקסר נמוך, להוסיף ביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
אננסאננס
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מוסיפים חצי חלב חמאה ווניל ואז חצי קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיף חלב חמאה שנותר ולאחר מכן נשאר קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה על קרמל ואננס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
9
פרושים באופן שווה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
מניחים את מחבת העוגה על מגש קלייה כדי לתפוס כל קרמל שעשוי בועה מעל ואופים בתנור במשך כשעה 1. העוגה צריכה להיות יפה וזהב על גבי נפוח מעט. כאשר לחץ בעדינות במרכז זה צריך להתאושש. אפשר להתקרר מעט, (כ 1 דקה), לפני היפוך על צלחת עוגה. אבק קל מאוד עם סוכר ממתקים ומגישים כל פרוסה עם כף של ג ' לאטו יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרמלקרמל
ג ' לאטוג ' לאטו
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס עוגהטופס עוגה