עוגת אננס הפוכה
עוגת צרורות הפוכה של אננס עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, חמאה, חצאי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת צרורות הפוכה של אננס, אננס הפוך קרמל מלוח מיני עוגות, ו עוגת תפוחים מתובלת הפוכה.
הוראות
שלב 1/2 כוס אננס, סוכר חום, חמאה ו -3 כפות מיץ אננס. כפית לתוך 10-ב משומן. מחבת צינור מחורצת. החלף דובדבנים ופקאן מעל תערובת הסוכר.
הכינו בלילת עוגה לפי הוראות החבילה, והחליפו מיץ אננס שמור במים. מערבבים פנימה קליפת לימון, וניל ושאר האננס. כף מעל דובדבנים ופקאן.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת; מצננים לחלוטין.