עוגת אננס חגיגה הפוכה דורשת סביב 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 666 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברנדי, חמאה, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
1
יוצקים את החלב ואת השמנת הכבדה לתוך צלחת תחתית כבדה לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך הסיר (או להוסיף תמצית וניל). (אם באמצעות שעועית וניל, לשים את תרמיל וניל בסיר גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
שמנת כבדה
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים חצי מהסוכר לסיר ומביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון של איש קשר הוא לשלב את הביצים ולהימנע מה שהופך אותם לביצים מקושקשות! אתה רוצה את התערובת להתחיל להתעבות אז זה יהיה מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
סיר
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר תרמיל וניל ולהשליך, ומקרר עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
4
עבור אננס ודובדבנים: במחבת, להביא 1 כוס מים והברנדי לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
דובדבנים
ברנדי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את האננס לתערובת הברנדי הלוהטת. (
מרכיבים שתצטרך
אננס
ברנדי
6
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות, במידת הצורך.) Poach במשך כ 10 דקות באמצעות מלקחיים, להסיר מגש. באותו נוזל ציד בלתי חוקי לבשל את הדובדבנים במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
מים
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
7
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הבלילה.
8
עבור העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן את החלק התחתון של מחבת 9 על 2 אינץ ' עמוק עגול ולהניח נייר קלף על הקרקעית. לאחר מכן מברשת שכבה דקה של שמן קנולה על גבי נייר קלף. לנפות יחד קמח עוגה רק 1 כף של הסוכר כמה פעמים כדי לאוורר. בקערה חסינת חום נפרדת משלבים את הביצים ואת 3 כפות סוכר אחרות. קן הקערה עם הסוכר והביצים בקערה גדולה יותר אחרת מלאה על 2 אינץ ' מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
שמן בישול
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
תנור
מחבת
9
להקציף יחד את הביצים וסוכר, להיות זהיר מאוד לא להתיז כל מים לתוכו. הרעיון כאן הוא להעלות את הטמפרטורה של הביצה ותערובת סוכר 3/4 כוס ל בין 100 ו 120 מעלות F. השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה. לאחר התחמם התערובת, להסיר את הקערה מקערת המים ולהשתמש מקצף חשמלי להכות אותו עד שהוא על משולש נפח והוא עקביות של קצפת רכה. לנפות את 1/3 של תערובת הקמח והסוכר לתוך קערה של ביצים מוכות וסוכר, ולקפל יחד. חזור על כל הנותרים 1/3 של תערובת הקמח, מתקפלים יחד לאחר כל תוספת. ואז, בעדינות לקפל את חמאה מומסת וניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
וניל
חמאה
ממתקים
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מקציף
קערה
10
מסדרים את עיגולי האננס עם דובדבנים הממוקמים במרכז בתחתית מחבת העוגה. התחל את הדפוס באמצע ועבוד בדרך שלך החוצה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
דובדבנים
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
11
יוצקים הבלילה מעל שכבת אננס, מתפשט באופן שווה, אבל לא למלא פאן יותר מאשר בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה העליון של המחבת. מחבת מפץ על השיש - 1 או 2 פעמים בלבד-כדי לוודא הבלילה שוקעת למטה בין הפרי, אבל לא להגזים או תוכל לבטל את כל העבודה הקשה שלך aerating את הבלילה!
מרכיבים שתצטרך
אננס
פירות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
אופים בתנור עד פני השטח קופץ בחזרה כאשר נגע וקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
13
תן לעוגה להתקרר במחבת 10 דקות כדי לאפשר להגדיר, ולאחר מכן באמצעות כפפות תנור, לחץ על צלחת הגשה בחוזקה על הקצוות העליונים של המחבת, ולהפוך את העוגה על הצלחת. החלף כל פרוסות אננס או דובדבנים שהופכים dislodged. עוגה זו יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר, עם קרם אנגלייז.