לחם הצימוקים של מרגרט
לחם הצימוקים של מרגרט דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 3. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 920 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו לחם הצימוקים של מרגרט, לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שומן כבד וקמח הקרביים של שלוש פחיות 15 אונקיות ריקות.
בקערת ערבוב בינונית חסינת חום, יוצקים את המים הרותחים על הצימוקים וסודה לשתייה. להפריש להתקרר.
בקערת ערבוב בינונית, לנפות יחד את הקמח, סוכר ומלח. מערבבים את פירורי פתית הסובין. קלות להכות יחד את הביצה ושמן, ומערבבים לתוך תערובת הקמח. מערבבים את הצימוקים המקוררים ומים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין פחיות 3, מילוי על שלושה רבעים של הדרך למעלה.
אופים על המדף הנמוך ביותר עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מגניב במשך כ 10 דקות ולהפעיל סכין לאורך הצדדים של יכול להסיר. אם אריזה כמתנות, פשוט לעטוף בפחית!