עוגת אננס פטיט עם רוטב פרלין
לה פטיט אננס עוגות עם רוטב פרלין עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לך חתיכות אגוז מקדמיה, תערובת מאפין תירס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגות קוקוס אננס פטיט, מיני עוגות דלעת עם רוטב פרליין, ו עוגות מוקה פטיט.
הוראות
מערבבים מאפין תירס, 3/4 כוס אננס, ביצה, חלב וקוקוס; מערבבים רק עד מעורבב.
מערבבים חמאה מומסת, 2 כפות סוכר חום, קמח ואגוזי מקדמיה כדי ליצור ציפוי streusel.
הבלילה כפית לתוך 12 מחבתות מאפין משומן, מילוי שני שלישים מלאים.
מפזרים תערובת streusel באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 22 עד 25 דקות או עד הזהב.
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים תיל.
בינתיים, לשלב 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר חום, ו 1/2 כוס קצפת בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום, ולהוסיף הנותרים 1/2 כוס אננס.
שלב הנותרים 1 כוס שמנת 1 כף סוכר מגורען בקערה בינונית, והכה במהירות בינונית גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס.
מגישים כל עוגה אישית עם רוטב פרליין וקצפת.