עוגת אננס-רסק תפוחים הפוך
אננס הפוך - עוגת רסק תפוחים עשויה להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 460 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אבקת אפייה, רסק תפוחים ללא תוספת סוכר, סודה קלאב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת האננס הטובה ביותר הפוכה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית עוגה עגולה בתרסיס נון-סטיק (בטעם חמאה, אם קיים) ומניחים בצד.
להכנת הזיגוג: שמים חמאה בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל למשך כ-15 שניות, רק עד להמסה.
מוסיפים סוכר חום ומערבבים היטב. הניחו בצד.
מערבבים תערובת עוגה עם אבקת אפייה בקערה גדולה.
מערבבים היטב עם מערבל יד.
מוסיפים סודה קלאב ורסק תפוחים, ומערבבים לתערובת אחידה. הניחו בצד.
מורחים זיגוג באופן שווה לאורך תחתית תבנית העוגה. כתם טבעות אננס ודובדבנים במגבות נייר כדי להסיר עודף לחות.
הניחו את טבעות האננס בשכבה אחידה בתבנית העוגה, והניחו דובדבן אחד במרכז כל טבעת אננס.
שופכים את הבלילה לתבנית העוגה באופן שווה על שכבת הפירות.
אופים בתנור עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 עד 20 דקות, עד שהיא רק מעט חמה. מניחים בחוזקה ובבטחה צלחת גדולה מעל התבנית, והופכים בזהירות כך שהצלחת תהיה בתחתית. הרם בעדינות את התבנית כדי לשחרר את העוגה. אם אתם מתקשים לשחרר אותו, הכניסו אותו לתנור לכמה דקות.
חותכים ל -8 פרוסות וחופרים פנימה!
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. אתה יכול לנסות כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג]()
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
ניחוחות של משמש ואפרסקים לבנים עוברים דרך החיך האמצעי המתוק עם טעמים של משמש מיובש, פירות אבן ודבש. מאוזן על הסיום עם חומציות טבעית.