עוגת אנצ'ילדה בשר בריאות
פאי אנצ'ילדה בשר בריאות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. גשו לסופר וקנו תירס, אבקת צ'ילי, בשר טחון דק במיוחד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר בקר בריא Stroganoff, בשר אנצ'ילדה, ו אנצ'ילדה בקר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. שמור 1/4 כוס רוטב אנצ ' ילדה; להפריש.
מוסיף רוטב אנצ 'ילדה הנותרים, תירס וצ' ילי לתערובת בשר. מערבבים כמון ואבקת צ ' ילי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים חשפו 5 דקות.
תרסיס 9 אינץ ' עגול (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים 1 טורטייה בתבשיל; העליון עם כ 3/4 כוס של תערובת הבשר ו 3 כפות של הגבינה. חזור על שכבות 3 פעמים. למעלה עם טורטיה הנותרים, רוטב אנצ ' ילדה שמור והגבינה הנותרת.
אופים, חשוף, 30 עד 40 דקות או עד חם וגבינה נמס. מגניב 5 דקות.