עוגת אספרגוס
אספרגוס טארט נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אספרגוס, עוגת אספרגוס, ו עוגת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על אבקת אפייה יוונית Piecrust לתוך צלחת קיש 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה בינונית; להכות היטב עם מקצף.
מברשת 2 כפות תערובת ביצה מעל הקרום; הגדר את תערובת הביצים הנותרת בצד.
אופים ב 375 במשך 7 דקות; מגניב על מתלה חוט.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 5 אינץ'. אספרגוס קיטור, מכוסה, 5 דקות או עד מכרז. יש לשטוף מתחת למים קרים.
מוסיפים חלב רזה ומרכיבים הנותרים לתערובת הביצה הנותרת בקערה, ומכים היטב.
יוצקים תערובת ביצה לתוך קרום מוכן. סדר spokelike אספרגוס מאודה בתערובת ביצה, לסירוגין גבעולים וטיפים.
אופים טארט ב 375 במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס ליד מרכז טארט יוצא נקי.