עוגת אפרסק מיובשת, כך הסיפור הולך
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק מיובשת עם קרום עוגיות מתפורר, ו סיפור ושאלה.
הוראות
הכן את הקרום: בקערה של מעבד מזון להגדיר עם להב meta, דופק את העוגיות, רבע כוס סוכר 1/8 כפית מלח עד חול במרקם, ולאחר מכן להוסיף את החמאה המומסת ואת הדופק עוד כמה פעמים כדי לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 9½ אינץ ' חמאה, הקשה באופן שווה על הצדדים והתחתון כדי ליצור קרום עם עובי אחיד. להקפיא את הקרום, ממש לפני מילוי ואפייה, להפעיל סכין זיווג סביב הקצה העליון כדי לקצץ את קרום העוגיות בצורה נקייה.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם 1 כף סוכר, הל, וניל ומים. מבשלים בעדינות עד התפוחים ספגו את המים הם plumped.
הסר את האפרסקים מהמחבת והנח בצד להתקרר. בינתיים, להכין את מילוי פודינג: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר, קמח קמצוץ של מלח.
מוסיפים את הביצים וחצי כפית וניל, ומקציפים עד incorporated.
לטאטא בחלב עד בשילוב לחלוטין. תניח בצד.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם הנותרים 3/4 כוס סוכר, הל, הנותרים ½ כפית וניל ומים. חמים בעדינות על אש נמוכה עד שהאפרסקים נספגים במים ומתנפחים.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.אם יש נוזל עודף עם האפרסקים, להשליך את הנוזל, ולסדר או לפזר את האפרסקים בתחתית הקרום הקפוא מוכן.
יוצקים את פודינג מילוי על האפרסקים, משאיר סנטימטר אחד שמינית של קרום בחלק העליון. אין למלא יותר מדי, לשמור כל מילוי פודינג נוסף לשימוש נוסף.
מניחים את העוגה על המדף התחתון של התנור ואופים עד פודינג מתחיל חום על גבי וסכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה, (בהתאם לסוג של צלחת עוגה). העוגה המוגמרת עדיין תנענע מעט כאשר תסיר מהתנור, אבל ייקבע כפי שהוא מתקרר.לקרר את העוגה על מדף, ואז מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.כמו זה: כמו טעינה...