קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק מיובשת, כך הסיפור הולך

עוגת אפרסק מיובשת, כך הסיפור הולך
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק מיובשת עם קרום עוגיות מתפורר, ו סיפור ושאלה.

הוראות

1
הכן את הקרום: בקערה של מעבד מזון להגדיר עם להב meta, דופק את העוגיות, רבע כוס סוכר 1/8 כפית מלח עד חול במרקם, ולאחר מכן להוסיף את החמאה המומסת ואת הדופק עוד כמה פעמים כדי לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 9½ אינץ ' חמאה, הקשה באופן שווה על הצדדים והתחתון כדי ליצור קרום עם עובי אחיד. להקפיא את הקרום, ממש לפני מילוי ואפייה, להפעיל סכין זיווג סביב הקצה העליון כדי לקצץ את קרום העוגיות בצורה נקייה.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם 1 כף סוכר, הל, וניל ומים. מבשלים בעדינות עד התפוחים ספגו את המים הם plumped.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גליל פירותגליל פירות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את האפרסקים מהמחבת והנח בצד להתקרר. בינתיים, להכין את מילוי פודינג: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר, קמח קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הביצים וחצי כפית וניל, ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא בחלב עד בשילוב לחלוטין. תניח בצד.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם הנותרים 3/4 כוס סוכר, הל, הנותרים ½ כפית וניל ומים. חמים בעדינות על אש נמוכה עד שהאפרסקים נספגים במים ומתנפחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.אם יש נוזל עודף עם האפרסקים, להשליך את הנוזל, ולסדר או לפזר את האפרסקים בתחתית הקרום הקפוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים את פודינג מילוי על האפרסקים, משאיר סנטימטר אחד שמינית של קרום בחלק העליון. אין למלא יותר מדי, לשמור כל מילוי פודינג נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
מניחים את העוגה על המדף התחתון של התנור ואופים עד פודינג מתחיל חום על גבי וסכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה, (בהתאם לסוג של צלחת עוגה). העוגה המוגמרת עדיין תנענע מעט כאשר תסיר מהתנור, אבל ייקבע כפי שהוא מתקרר.לקרר את העוגה על מדף, ואז מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד