עוגת אפרסקים Cin-ful
אם יש לך עמילן תירס, אגוז מוסקט, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 12 על ידי צלחת stoneware סגלגל 8 אינץ 'או 13 על ידי זכוכית מלבנית 9 אינץ' או צלחת stoneware
מחממים תנור ל 450 מעלות F. כדי להפוך את מילוי האפרסק: בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכרים, קמח, קינמון ומלח.
הוסף אפרסקים בעדינות לזרוק מעיל.
מערבבים יחד תרחיף תירס ומיץ לימון ומערבבים לתוך אפרסקים לשלב. חמאה 12 על ידי 8 אינץ ' צלחת סגלגל ולהוסיף תערובת אפרסק. כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה בינונית, לשלב מרכיבים יבשים, להוסיף חתיכות חמאה ולשלב עם הידיים עד מתפורר. אפרסקים למעלה עם חצי ציפוי פירור.
מניחים בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
אופים חשוף במשך 30 דקות, ולאחר מכן להוסיף את שארית ציפוי פירור. להפחית את החום ל 325 מעלות F ואופים עד זהב מבעבע, עוד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם גלידת וניל או קצפת טרי.