אם יש לך עמילן תירס, אגוז מוסקט, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 על ידי צלחת stoneware סגלגל 8 אינץ 'או 13 על ידי זכוכית מלבנית 9 אינץ' או צלחת stoneware
3
מחממים תנור ל 450 מעלות F. כדי להפוך את מילוי האפרסק: בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכרים, קמח, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
קמח לכל מטרה
אפרסק
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
4
הוסף אפרסקים בעדינות לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
5
מערבבים יחד תרחיף תירס ומיץ לימון ומערבבים לתוך אפרסקים לשלב. חמאה 12 על ידי 8 אינץ ' צלחת סגלגל ולהוסיף תערובת אפרסק. כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה בינונית, לשלב מרכיבים יבשים, להוסיף חתיכות חמאה ולשלב עם הידיים עד מתפורר. אפרסקים למעלה עם חצי ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
עמילן תירס
אפרסק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים חשוף במשך 30 דקות, ולאחר מכן להוסיף את שארית ציפוי פירור. להפחית את החום ל 325 מעלות F ואופים עד זהב מבעבע, עוד 45 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.